reede, 1. jaanuar 2010

Ja kääs ta ongi - 2010

Armsad (plogi)sõbrad!
Toogu uus aasta kõigile rõemu, õnne, seiklusi ja põnevust! Olgu kodud (need, mis juba valmis on:) täis kodusoojust, hiad muusikat ja mõnusaid söögiaroome ning lähedastega kõik kõige paremas korras!

Sõime eile punaveinilist krõbedat parti ja pehmet piparkooki. Südaööl sai lahti korgitud Moet Chandoni Brut Imperial Rose, mis maitses oikuihää. Lõhkusin ära ühe kahest väljavõetud kristallpokaalist, mis oli kunagi kuulunud Z. emale. Niet õnnelik aasta tulemas!
Imiklaps ärkas ka paugutamise peale üles, näitasime talle siis aknast, kuidas elu särab-keeb ja kobisime suuremate paukude lõppedes kolmekesi magama. Tasub ikka ülesmärkimist see meie uvitav elu, eksole - nigut vilmis:))

5 kommentaari:

Anu ütles ...

teie perele kõike kaunist ja head uuel aastal!

Unknown ütles ...

Head uut aastat!
Tundmatu lugeja Tallinna lähistelt.

patsifist ütles ...

Tänud ja aasta-alguse kummardused ka Tundmatule Lugejale:)

Anonüümne ütles ...

Kulla Killu,

head uut teile seal kõigile, palju ilusat, mõnusat ja muidu head uueks aastaks! Punane pärg jõudis enamvähem suurepärases vormis kohale ja ribustub nüüd pliita kohal - väga armas mõte :)

Marie

patsifist ütles ...

Ooo, mul nii hia meel! Z. irrnus kodus selle idee peale, et ma siukse õrna kraami postitöötajate ooleks tahan usaldada, aganätsa - asja sai:) Piprast uut!