neljapäev, 7. jaanuar 2010

Palju õnne meile...:S

Eino teisi lohutama olen küll kõva sõna, a endal ei tule siis ka sealjuures meelde üle õla sülitada...:S
Imiklaps nimelt näitas põhimõtselt kõiki kõhuviiruse sümptomeid, aint oksendamise jätsime seekord vahele, anoh - see võib ju veel tulla... Kaks viimast ööd on olnud ullumaja - mähkmevahetus, voodipesu vahetus, kraadimine, küünlad (mitte romantilise valguse tootmiseks nagu te isegi aru saate...), kõhuvalu jnejne. Nagu tellitult on Z-l täna tähtis kohtumine meeriklastega, kujutan ette, kui värske ta praegast seal välja nääb. Eile õhtul ei õnnestunud enam last kraadida, tai lasknud lihtsalt, niet viimane näit, mis kätte saime, oli 39,4. A ma kardan, et tegelt oli vist isegi kõrgem see palavik. Z käis ja tõi arsti juurest retsepti kangema palavikualandaja ankimiseks ja ega arst ei osand ka esialgu midagi muud öölda, kuiet vaatame paar pääva ja kui siis asi ei taandu läheb analüüside andmiseks.
Täna omikul ärkas imiklaps tavalisest veits iljem ja oli täitsa kabe. Palavikku vist pole, khmm-khmm - kakand kah pole siiamaani veel. Mis on vist hea märk. Aganoh enne ei julge õisata kui õhta kääs. Teate isegi.
Ja nagu tellitult on õues mõnus sulalumi, millest saaks memme teha ja omseks oli kokku lepitud kelgutamine uues kodukülas. See selleks. Peaasi, et terveks saaks see mees. Praegast magab. Ise magaks ka ea meelega. A panen vist oopis need öösel toodetud voodipesud masinasse...
Kena pääva teilegi!

Edit: palavikuvaba laps on magama pandud. Pääv on olnud paljutõotav, a eks näis, mis öö toob. Ohh...

8 kommentaari:

Anu ütles ...

oi õudu, saage ruttu terveks!

Grethe ütles ...

Eeh, misjama:(
Me külalised vaatvad viimsel aal mind väegade pika pilguga, ku enne tite nendele usaldamist saadan kätepesule nad. A pesevad. Noitaha ma pisikuid, eitaha.
Palju tervist teitele.

keelek6rv ütles ...

lohu-lohu.. palju jõudu ja kaastunne meiekakaontänapisutroheline-päeva puhul ;)

patsifist ütles ...

Meiekakaonpisutroheline on väga leebelt ööldud:))
Ja üleüttse - see oli esimene murelik kord, kui ma blogis kasutasin sõna KAKA!!! Niet palun mitte iroonitseda! Ja palun ühtlasi oida pöialt, et änam ei peaks sellistel teemadel kirjutama.

A Grethe, me omast arust oleme ka nagu vanad manjakid selle kätepesuga. No eriti manjakaalseks muutusime muidugi siis, kui ullem kripijama pihta akkas. A nätsa - kuidagi midagi ikka kätte saime kuskilt...:S

kroonijuveel ütles ...

olge tublid! anna palju juua, et veekaotust tagasi teha. kunagi ma kaalusin titte(HB) enne ja pärast taolist haigust, 15% kehakaalust oli läinud.

patsifist ütles ...

Öö oli suhtkoht rahulik. A vist ikka nats veel seal kõhus miskit piinab. Palavikku pole.
Jano mai usu, et meie lapsel 15 % kehakaalust läind oleks, see oleks väga tervitatav nähtus:))

maris ütles ...

anna meile lapsetutele andeks, me ei oska kohe monikord ette kujutada, mida ema süda ütleb, kui lapsel on korge palavik. (aga ma olen igaühele kohe valmis kirjeldama, kui palju k66ma wivist ja sofist lahkub keskküttega korteris :) ja milliseid vitakaid me anname neile)

aitäh kaardi eest, te seal armastate meeldivalt palju kulda ja karda (sellal kui me siin riputame yhe musta palli valge plastmassoksa kylge, teeme sellest gloriasse pili ja siis kurdame taga soojust, söprust ja perekeskust).

maris äll.

patsifist ütles ...

Meie peame jah välismaalt jõulukaardid ostma (või ise tegema, milleks polnd sel aastal aega...:), kui tahame ilma kullata/karrata varjante. Niet leppige sellega, mis on. Järgmisel aastal lasen imiklapsel teile joonistada!