reede, 22. jaanuar 2010

Kook


Eileõhtase retseptiotsingu tulemuseks oli Ämeerika koogi asemel oopis Hollandse appeltaart:)) Namis oli küll see päris apple pie retsept kah, a ollandlaste oma tundus sümpaatsem. Valmis sai, maitsnud veel pole. Hr Sünnipäävalaps pole ju veel kodus.
Postkastis oli täna SUUUUUUUR Maksuameti ümbrik ja adressaadiks imiklaps. Ümbrikus sisaldusid tuludeklaratsiooni blanketid, deklaka täitmise juhend ja kiri, milles ööldakse, et lp hr SeejaSee, Maksuametil on andmeid, et olete 2009. aastal saanud maksustatavat tulu, seega palun täitke need paprid nüid ilusti ära ja saatke meile tagasi. Et siis MIDA? WTF? Meie pea pooleteistaastane imiklaps on salaja tööl käind vahepeal vä???
Võehh, ma lähen kohe täpiliseks, kui ma kuulen sõna Maksuamet! Siinne deklaratsioonitäitmine on ka nigut tuumafüüsika ja inimesed palkavad selleks raamatupidamisfirmasid. Eks peame siis nüüd imiklapsele ka ühe raamatupidaja vaatama:))

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pont a holland appeltart receptjét akartam neked javasolni, de úgy látszik, megtaláltad magad is :-D

See tort näeb välja väga-väga nämmu, arvatavasti on hia ka.

A továbbiakat Z-nak üzenem: Booooldog, booooldog, boooldog születéééésnapot, kívánjuk, hogy legyen méééééég sok ilyen szép napod! (ala Halász Judit)

O.

patsifist ütles ...

És én pont kérdezni akartam Tőled, hogy tényleg léteszik ilyen Nagy Klasszikus holland almasüti vagy csak ilyen nevet találtak ki neki:))
Egyébként finom volt, csak vágni nehéz, mert nagyon omlós a tésztája.

Grethe ütles ...

Hahaa, mis uumoriasutus teitel see maksuamet seal on:D?
Õnnedjarõõmud herr Abikaasale, lugesin, et tal me kuuese mehega ühelpääval sünna.

Reede ütles ...

Päris hea maksuamet teil :) Äkki annab nende käest järgi uurida, kuhu laekusid imiklapse tulud.
Ma paluksin Sul ühes meemis kaasa lüüa, kui juhtub selline hetk olema, kus midagi targemat nagunii teha pole. On ju imiklaste emadel ka selliseid hetki? :) Aga ega see muidugi kohustuslik pole. Asub siin:
http://reeedenewyork.blogspot.com/2010/01/kus-olid-sina-kui-meem.html
Ja sünnipäevalapsele palju õnne!

patsifist ütles ...

Maksuamet on uumor jah siin, kui aint jaguks jõudu asja uumoriga võtta:) Igatahes naudin juba ette omset vestlust ametnikega, nurrmjauuu...
Reede, meem tundub intrigeeriv, seda eelkõige muidugi iseenda jaoks. Akkan kohe meenutama!