laupäev, 29. jaanuar 2011

Maavärin!

Jah, meil oli täna MAAVÄRIN!
Päris MAAVÄRIN. Kohe ikka kolin ja mürin ja lamp kõikus ja klaasid klirisesid ja riided heljusid kuivatusrestil.
Panin peale õhtasööki just nõusid masinasse ja arvasin esimese raksuga, et ma akkan minestama - maa rullus kummaliselt jalge all, lambivalgus kõikus silme ees ja kõhust käis jõnks läbi. Aga siis kui Z. nigut püssist lastuna püsti kargas ja ütles, et keegi koputab ukse taga ja tagasi tulles miskit segast maavärinajuttu ajas, selgus, et viga pole siiski minus:)) Elistasime naabritele, kes Z. teoorjat maavärinast kinnitasid. No mai taht ikka uskuda, et kuidas meil siin kesk Euroopat nüüd väriseb. A võta näpust: siin ta on!

7 kommentaari:

maris ütles ...

ossa pagan! võid lapsele öelda, et sa sündisid paar kuud selle suure maavärina järel!

patsifist ütles ...

Ea, et värina AJAL ei sündind või selle tulemusena:))

Agajah, nüid uudised puha värinat täis, epitsentris olla mõnel majal isegi praod sisse löönd ja inimesed olid ikka paar tundi tänaval veetnud, kuna kartsid järeltõukeid.

Anonüümne ütles ...

oo, mida ma loen...? nii lahe :)

patsifist ütles ...

Eksole:)

Red Whortleberry ütles ...

Kuidas ma siis selle nüüd maha magasin? Ilmselt siis Szentendresse ei ulatunud. Ja hästi ongi - meil juba on majas praod sees, rohkem, ei aitäh, ei soovi.

Maarja ütles ...

Äge :)

idapiirilt ütles ...

Kullakesed, peate oma uuele majale maavärinavastased vidinad külge riputama, et kui järgmine kord jälle juhtub, maja paigast ei liiguks.
Aga tean veel paremat õnnevalemit, saadan selle Sulle kohe meili pääle, siis pole enam miskit muret, saad/te kõigist muredest lahti ja õnn voolab uksest-aknast ise sisse.Kallid! ;-)