teisipäev, 11. jaanuar 2011

Köhi-köhi Vol II

No laps ikka köhib. Palavikku pole, nohu ka pole. Käisime täna igaks juhuks arsti juures, et kopsud üle kuulata, eijold seal midagist. Niet köhib niikaua kui köhib see laps, miskit erilist ravi ei määratud. Arst soovitas veel üht ravimtaimedel baseeruvat siirupit, mida õhtuti anda, et öösel saaks natukenegi normaalsemalt magada kogu see mansaft, täna siis proovisin seda. Eks näis. Kogu külakesest on vist jälle miski viirustelaine üle käind, sest nii tänane laul ja mäng kui ka omne tite-emme klubi on känseldatud. Niet me pole ilmselt ainuksed. Meie tänava lapsed kah kõik tõbised. Hõissassaaa.... Mai taha mitte mõeldagi selle peale, et mis siis akkab, kui lasteaias akkab kogu see punt käima, et siis oleme kõik kogu aeg kodus aiged vä? Võehh, ma ütlen.

A täna pangas käies sain ma lõpuks aru, miks on tore, kui teenindaval personalil on miskine vormiriietus. Ma olen Eestis pangas käies täheldanud end mõnikord mõttelt, et nii booring neil telleritel-teenindajatel, et peavad ühtmoodi riideid kandma. A peale tänast erneirmutis-teenindajat mõtsin, et see ikka silmal kordades kenam vaadata, kui imetleda kellegi särgikaelusest väljavupsavaid rindu või võrksukki... Kusjuures tegemist ei old esimeses nooruses oleva tibuga, minust oli ta kindlasti vanem, aga läbivaks tooniks tema rõivastuses oli heleroosa. Heleroosa kergelt läbikumav särk, millel korsetilaadne moodustis, mis rinnad kliendi nina alla üles pushis, allosaks olid imelised mikromini shortsid ja seal all omakorda võrksukad...:S Ja jalanõudena kroonisid kogu komplekti HELEROOSAD kõrge kontsaga ja terava ninaga ilmselgelt kunstnahast üle põlve ulatuvad saapad. Öööök! Komplekti alumist osa nägin tänu sellele, et teenindaja pidi korduvalt püsti tõusma ja printeri juurest mingeid papreid tooma ja neil oli seal umbes kolme peale üks printer vms. No tule jumal appi! Kas siis miskeid eeskirju pole, mis annaks sellistele inimestele juhiseid, kuidas viisakalt ja viksilt riietuda? Nii irrmus kole oli. Tõesti. Mulle kohati tundus, et ma kohe vaatasin suu lahti kogu seda imelist komplekti. Et nagu ei uskund silmi ästi. Neidise meiki mai akka kirjeldamagi, sellega oleks võind vabalt ka kuskil laval esineda ja mai pea silmas kammerkoori esinemist, vaid ikka mingeid vingemaid lavasid:))

Oeh, sain ingelt ära. Nüid võin rahus magama minna:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Issand-issand, teil seal Hungaariamaal on ikka põnev elu!

*mõtles oravake, kui oli kõik oma sealkandis elavate tuttavate bloogid läbi lugend*

patsifist ütles ...

Ega mei kurda jah, elu peab ikka uvitav olema. Ja tuleb välja, et sellised igapäävased tegemised nigut pangas käimine, on täitsa piisavad, et adrekat jaguks:))