pühapäev, 28. märts 2010

Killud toovad õnne...

Selle nädalivahe skoor on kaks Emile Henry kreembrüleevormi ja suur pirukavorm...:S Brüleekad viskasin eila enne külade tulekut ise põrmandule, pirukavorm oli kapis kõige alumisel riiulil ja imiklaps tõmbas selle sealt põrandale - kukkumist oli ehk 6-7 cm, aga katki läks ta ikka:S Täpselt pooleks. Tore.
Õnneks otsustasid külalised viimasel minutil, et nad lapsi kaasa ei võta, nii sai igaüks oma brülee siiski kätte, mina jagasin enda oma imiklapsega muidugi:) Kui mul oleks old 6 inimest ja 4 kreemi, siis maiteagi, kuidas oleks old mõistlik see asi lahendada:)
Otsustasime eila, et kuna kevad kääs ja valge/roosa veini ooaeg algamas, siis võiks veel ühe viimase punaveini lahti korkida. Kuna Z. läheb aprillis jälle Itaaljasse käima, siis võtsime südamerahuga riiulilt viimase itaallase. Seda veini oli üks sealne kolleeg Z-le soovitand saatesõnadega, et tema ise ka Sitsiiliast pärit jaet Nero d'Avola on tõeline sitsiillane:) Veini täisinimi oli Feudo Arancio Nero d'Avola ja ossamumeie, kui hia oli! Tuuuuumepunane ja puuviljane, juustudega sobis imeästi! Ma kohe ei igatsendki midagi värsket ja valget, see punane sobis nigut rusikas silmaauku! Eiviitsi tühja putlit otsima minna, a vist oli 2008 aasta väljalase. No sooooovitan! Sooooojalt!

Kommentaare ei ole: