teisipäev, 15. märts 2011

Kevad jah, aga...

...meil Imiklaps köhis terve öö nigut suitsetajast obene. Ei magand ise ega last mul ka magada. Eila oli ta juba pääval siuke pooletoobine, niet kiristasin ambaid ja päikest vaatasime aint läbi akna. Noja kuna möörfi on möörfi, siis on ju ka täna kaunis päikseilm ja meie istume toas. Enne päävaund miskit masendusköhimist ei oldki nüüd, aga niikui laps orisontaali sai, nii jälle köhhas miskole. Inhalaator küla pealt kohale toimetet, lisaks anerasv ja ninaimu - see oli siis eilne-tänane menüü. Kui perearstile teatasin, et sel aiguste hooajal on laps manustand 4 putlitäit erinevaid nimetusi köhasiirupeid, siis arvas arst, et selle suhkrulaksu võiks esialgu ära jätta, vaatame veel paar pääva. No vaatame.
A ma olen egoist, väsind egoist seejuures ja tahass kah magada... Samas peaks nats tööd tegema, aga istuv asend on praegast kuidagi kõige raskem. Võinoh, mis istuv asend, praegast on juba kõik asendid nõmedad tegelt. Kõige paremini tuleb välja midagi lösutamiselaadset, see veel toimib. Oehh.
Ungaris on täna raffuspüha ja väljas 17 kraadi sooja. No vähemalt meie kandis seal...

*ambaid kiristades ära...

3 kommentaari:

Anu ütles ...

kuskil just keegi arst ütles, et parim vahend köhimise vastu on köhimine :) meil on soojad jalavannid ja varvaste määrimine vietnami salvi või tärpentini vms külmetusevastase salviga aidanud. või siis antibiootikumid, finally. soovin tervist ja häid asendeid! pole seal õues nii mõnus midagi, sopp ja löga.

Anonüümne ütles ...

kas sa sibula-mee siirupit ja ingverimähist oled proovinud, meil aitavad vägga hästi (reeglina)

kurguvalus lapse ema

patsifist ütles ...

Sibula-mee siirup on tuttav, kuigi seekord pole veel teind, aga ingverimähis? Kuidas ja kuhu?