kolmapäev, 9. juuni 2010

Viimase öö õigus:)

Istun praegast meie koli/töötoas, mis ei näägi tegelt änam nii kolikamber välja, sest ulk asju on juba ära viidud. Peale laua, tooli ja paari kasti suurt midagi polegi. Elutoas on vaid lahtikäiv diivan, kus me täna magame, Imiklapsele reisivoodi ning söögitoas söögilaud ja toolid. Täna on meie viimane öö siin üürikorteris, omme magame juba Oma Uues Kodus.
Eile akkas majas kraanidest sooja vett voolama, täna paigaldati kööki kraanikauss, pliidiplaat, pesumasin ja ahi. Niet pole enam nagu midagi, millepärast majja sisse ei saaks kolida:)
Omme viiakse ära need viimased asjad, mis siia veel jäänd ja ülejäänu, mis veel köögikappidesse ja sisseehitatud seinakappi jääb, selle saame juba oma autoga ise ära viidud hiljem.
Kolijadmehed ähkisid, et küll oleme ikka pääva valind kolimiseks - auto kraadiklaas näitas mul 36 kraadi, kui kolimisauto ees külakese poole vurasime:)
Kohe lülitan arvuti välja ja akkan kirjutuslauda kokku pakkima, siis tühjendan söögilaua ja võin ka magama minna. Eile pakkisin pea poole1ni öösel, täna saab ehk kiiremini.
Niet armsad lugejad - kohtume siis, kui internett meile külakesse järgi tuleb (seda lubati järgmiseks nädaliks, a mai ole nii optimist:) Ühe trui lugejaga kohtun juba laubal, eks me siis joome teie terviseks ka Kroonijuveeliga klaasi külma valget (või roosat:)
Tsutsufrei!

5 kommentaari:

keelek6rv ütles ...

lahe! jõudu ja õnne uues kodukeses, loodetavasti joome suvel ka koos veini. lootus sureb viimasena..

patsifist ütles ...

Tähh! Peab jooma, kullake, ega midagi ülei jää:)

kroonijuveel ütles ...

trui lugeja on juba riia hotelli peretoas, homme anname lapatsit nii kaugele poola kui saab. reedel oleme kohal! rulood ei mahtunud ära, aga palju muud rõõmustavat küll.

patsifist ütles ...

Palavusest (ja ühest külmast õllest:) segi läind peaga ei oska ma muud öölda, kuiet ma armastan teid! Side lõpp.

Anonüümne ütles ...

Már türelmetlenül várom, mikor lesz internetetek. Remélem, minden rendben. Úgy szorítok!

O.