pühapäev, 20. juuni 2010

Internetita Uues Kodus

Nagu näha juuresolevalt karikatuurilt, pole internet meile külakesse veel järele jõund. Lubati selleks nädaliks, a eisaaand ikka veel... Järgmine tärmin on kolmaba. Eks nääme.
Olen praegast naabrite terrassil, et oma emaile vaadata, IKEA kodukal seigelda ja nats plogimaailmas rännata. Üle nädala aja pole netti saand ja kui välja arvata väiksed süümepiinad tööasjade pärast, siis erilisi võõrutusnähte pole veel tulnd:)
Oleme siis veits üle nädali Uues Kodus olnd, a enamus asju on endiselt kastides v suurtes prügikottides. Ööh. Igal õhtul peale tööd on Z. mõne mööblitüki kokku kruvind - nüüd on meil nt juba kirjutuslaud, riiul magamistoas ning Imiklapsel ka oma voodi ja kummut. Laps on viimased 4 ööd magand ÜKSI OMA TOAS OMA VOODIS! Ühel ööl oli õues purgaa ja välk ja mürin, siis pidin ta arusaadavatel põhjustel meie juurde tooma, a muidu magab üksi. Igal ööl on seni old 1-2 väikest kiunu, a kui ma kiirelt reageerin, siis neist miskit suuremat jama ei tule ja peale väikest rahustamist võin oma tuppa tagasi minna. Ainuke suurem probleem on magama JÄÄMINE, Imiklaps ei taha üldse üksi oma tuppa jääda ja see on paras pein. A ehk on see ka ikka alguse asi ja ta tuletab üksi uinumise taas meelde. Anname talle veel aega.
Niet tsutsufrei! Ehk järgmisel nädalal side välismaailmaga taastub.

Kommentaare ei ole: