neljapäev, 3. jaanuar 2008

uus aasta

Nonii, läinud ta ongi. Mees. Palju õnne meile, üksikud naised... Ja üleüldse - kõigi maade sõjardite abikaasad ühinege! 3 kuud pean nüüd siis singularis elama. Õnneks möödub jaanuar Soome-Eesti-Soome liinil, see on raskel ajal vägagi abiks ja veebruaris algab uus semester, siis on niiukuinii ullumaja ja siis ongi juba märts. Loodan, et mu positiivsus on nakatav:))
Õnneks on meil kõigil sõbrad, kes on nõus meiega raskel hetkel mõõtmatutes kogustes alkoholi ära jooma ja kes ettenägelikult ütlevad, et kui külla tuled, võta pitsaama ja ambaari kaasa. Ea oli, et soovitust tõsiselt võtsin, a kodusest õunaviinast on nüid mõneks ajaks mõõt täis...:))
Omme akkab meil siin õppetoolis ugrimugri seminar, kus inimesed sellistel olulistel teemade sõna võtavad nagu koodivahetus ersa-vene kakskeelsete inimeste vestluses... Ootan uviga. Tegelt tundub, et meid on siin rohkem selleks vaja, et me tähtsatele onudele õigel ajal kohvi/teed/veini/viina pakuks või nende ettekanete handoute paljundaks. Ootan kõrgendet uviga.
Tegelt ootan ma palju rohkem seda, et saaks juba Helsinki lennuki peale, sealt õnneliselt maha, sõbrannaga sauna pläägutama ja kui hästi läheb, saab ehk suusagi alla jne. Edasi ootan seda, et saaks ristipojale oma nägu meelde tuletada ja teda nats nännutada ja siis ootan seda, et saaks Eesti-koju ja emaga poole ööni lobiseda ja veini juua ja siis ootan kahte Eesti nädalat! Ootan, et saaks sõbrannadega maailmaasjad paika panna ja miestilannest rääkida jaet saaks raamatupoodi minna ja plaadipoodi ja TOIDUpoodi! Ohh, ma võiks emalt tellida midagi eriti hiad rooga oma saabumise puhuks. Makaks tellin mannavahtu, see on absull selge! Soolase üle pean veel veits juurdlema.
Kas mõni uus ja uvitav kohuke on ka turule ilmund? Või mõni muu tore uudistoode. Jõuluporterit ikka tootis Saku sel hooajal? Ohh, mul läheb ju niiviisi kõht tühjaks...
Siinkohal olekski mõistlik minna kodust külmarit tühjendama.
Teile ka eaduutaastat!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ootame-ootame! ja võta soojad riided kaasa, termomeeter on ehmunud miinus 10 kraadi peale!! kotletid äkki soolaseks?

patsifist ütles ...

Boehh, siin ka mingi jubeoudne MIINUS 8 oues ja LUND sajab... Maitea, maailm on ukas...:S

keelek6rv ütles ...

ja me pole unustand, et eesti kaardil asub ka tartu, ega ju?

patsifist ütles ...

Eino, kuidas ma saakski Jurjevit unustada, iseasi, kas ma sinna sel korral ka jõuan. Will do my best!