pühapäev, 7. jaanuar 2007

Vaimselt NATO-s

Vanad sõbrad, seltsimehed-naised, ülikoolikaaslased - MINU INIMESED. Meil kõigil on ju NEED INIMESED, kellega on sada puuda soola söödud, miljon liitrit viina (ja noorpõlves ka igast muud sodi:) joodud ja pidutsetud like there's no tomorrow. Vat NENDE INIMESTEGA veetsingi eilse õhta koos. Kokkuvõtlikult: aiged kõhu-ja põselihased (põses ikka on ka lihased jah?), uudised pere-töö-koolirindelt, mõni paisuv kõht seltskonnas, mõni vääääga ammu kohatud nägu, mõni nägu, keda väääga igatsesime, aga kuulsime aint häält telehmonis, üks nägu ja hääl, mis ainult meie mälestustes elab...
Kuidas on nii, et NENDE INIMESTEGA ei teki kunagi seda pausi, junõu, et nohet, eee-äää-öööö...? Rääkida on palju ja kohati on jutt muidugi mõttetu. Ja otse loomulikult läheb jutt õhtu edenedes järjest mõttetumaks ja mõestetamatumaks, omikuks jäi sellest järele vaid üks inside joke'ide jada: olime kõik vaimselt NATOs ja raamatud hakkasid ette tagasi tulema:))

Isegi juhul, kui kohtan neid korra või paar aastas, on hia ja kindel tunne - nad on ALATI olemas, meie (kohati ähmased:) MÄLESTUSED on alati olemas.


EPILOOG

Keset päeva, kui kaks ilmselgelt veel eufoorias vaevlevat naist kesklinna jõudsid, nägid nad prükade peal plakatit kirjaga ALKOHOL TEEB NAISE KOLEDAKS vms... Eufooria saavutas kulminatsiooni!

3 kommentaari:

keelek6rv ütles ...

eino mida, ma pean nüüd PÜHAPA õhtul hilja ikka minema ja kõige selle auks ja mälestuseks ühe siidri avama :)
uišš ai voos deer! minu ESIMENE puudutud vimb muide.. (see ei loe, et e.l. ja r.a. üks aasta kahekesi emajõe ääres jõid ja selle vimmaks ristisid :))

patsifist ütles ...

roheliste viinapitside ja kalade terviseks:)))

keelek6rv ütles ...

teemaväline avastus: http://euroopa.wordpress.com/
sinu maa on esindamata, haara härjal sarvist! :)